tirsdag 5. mai 2009

Sykletur igjen...

I dag er jeg gressenke igjen, men bare for en natt denne gangen. Det betyr at vi har bilen og det benytter vi oss av når anledningen byr seg.

Dagen startet forøvrig med at feieren feiet pipa, så da er den klar til vinteren igjen. Betryggende å vite og feieren sa at bøsset fra pipa tydet på at jeg bruker god trekk og tørr ved.


Etter formiddagsmaten ble ungene og syklene stablet inn i bilen og vi kjørte et lite stykke til en koselig skog vi vet om ved Femsjøen.

SnekkerE som har sluttet med støttehjulene har ikke tid til å vente, så han er alltid langt forran oss, så snur han og sykler tilbake og fram igjen. I grunn sykler han dobbelt så langt som oss.
Bildene av han på sykkel ble uklare...

I natt regnet det og solen i dag har gitt ennå mer farge på skogen.
Det er helt grønt overalt -deilig!

Vel hjemme igjen, laget vi middag og så satt jeg og slappet av litt med strikketøyet. Har lagt opp til en bukse til vinteren som skal passe til Rosa.

Egentlig har jeg en aldri så liten UFO bukse til henne også, men den er ribbestrikket og det er så kjedelig med 2 rett og 2 vrang hele tiden. Så vil tiden vise om denne buksen også blir en UFO, uansett så er strikkebuksen fra i år for liten, så den må blir klar til kulden kommer!