onsdag 27. januar 2010

Når en pepperkake-baker baker peppebaker-kaker

Neida, er ikke helt forvirra.. og egentlig baker vi ikke peppekaker i dag heller, det bare lukter sånn! Krydderkake lager vi i dag.
Den skal vi ha med på 100-dagersfest som eldstemann og resten av 1.klasse har invitert oss på i kveld.
Denne krydderkaken er super god og myk og med en herlig krem på toppen.
Oppskriften kommer her.

Krydderkake

150 gr smeltet smør
8 dl yoghurt/kefir
1 egg
5 dl sukker
2 ts kardemomme
2 ts nellik
1 ts malt pepper
1 sp natron
1 dl O'boy kakaopulver
9 dl hvetemel

Bland alt det tørre med det våte.
Stekes i en liten langpanne, 200 grader ca 30 minutter.

Krem:
200 g kremost/philadelphia
1/2 dl O'boy kakaopulver
3 dl melis
ca 100 g revet kokesjokolade


Rør kremosten myk, bland i de øvrige ingrediensene og smør kremen på kaken når kaken er avkjølt.