fredag 21. mai 2010

På en regnværsdag...

Det drypper og drypper fra himmelen, men det skal visst bli bedre.
Bra for oss allergikere med litt regn og blomster og trær synes sikkert det er veldig fin, så det går an å se det positive på grå regnværsdager også.
Dessuten viser gradestokken over 15 grader og da kan vi ikke klage!

På tirsdag var det sol og da passet jeg på å forevige et par småting i hagen:

Kruspersillen har kommet opp. Den får aldri vokse seg stor her hos oss, Eugen går å spiser av den hele tiden. Det samme gjør han med gressløken.
Hagen vår er bitte liten og har ikke plass til noe særlig med trær, men klemt inn i et hjørne står plommetreet. Plommetreet vårt er gammelt, ikke så fryktelig stort og det bærer ikke alltid særlig frukt, men det blomstrer med mange blomster hvert år.
Naboene sine frukttrær står også i blomst nå og nå håper vi på både plommer, epler og gråpærer til høsten.Jordbær!
Dette er av typen markjordbær, så bærene blir ikke så store. Vurderer å bytte ut noen så vi kan få noen store bær også.Akeleien vi sådde i fjor, men som ble kvalt av alle de andre blomstene så den ikke ble noe stor den sommeren. Det ser ut som at den tar igjen det tapte i år, to store tuster med Akeleie har jeg i den ene kassa vår. Skal bli spennende å se fargen de får.
Har alltid synes Akeleie er fint, når jeg var liten fikk jeg to av mamma. En rosa og en lilla, de blomstret hvert år og blomstrer sikkert der de står ennå. Ikke spesielt kravstor plante, men den har veldig fine blomster.

Ha en fantastisk flott helg med eller uten regn!