mandag 7. juni 2010

Ut på tur og litt til

For en herlig tild vi har akkurat nå.
Endelig varmer solen og armene har fått flott farge.
Det blir ikke så mye tid til håndarbeid, tiden forsvinner mens hagen blir fin, hus og uthus får maling og blomstene får stell.
Men i morgen er det meldt regn, det skal nok bli godt for både trær og blomster!

Uken som var ble fylt opp av mormor. Det finnes ikke noe bedre enn å ha et rivjern av ei mamma på besøk et par dager. Vips så var klærne og gulvene vasket og hun hadde med 5 sekker pyntebark til bedene og med det på plass var det så fint her!

I helgen var vi på dans, Superlørdag på Romerike. Det ble et par timer i bil frem og tilbake, men verdt det!
Før ungene ble født var vi rundt hele østlandet på dans og dette var første gang (bortsett fra danseferiene i Danmark) med unger. De lekte hele tiden og fikk nye venner mens vi fikk trimmet både lattermuskler og kropp! Les mer om Kom og Dans her og bli gjerne med på kurs til høsten! Vi finnes over hele landet.


Søndag var vi på tur, ute ved Sponvika. Har selvfølgelig glemt navnet på akkurat det stedet vi var... Vi hadde med fiskestenger, men vi fikk ikke noe fisk.
Men vi fikk frisk luft og masse sol. Matpakke og drikke i sekken og bestemor lærte Eugen å spikke barkebåt.Johannes har alltid sovnet på de merkeligste steder og har ingen problemer med å sove på fjellet.
Han var nok ekstra trøtt etter danseturen vår på lørdag...

Ellers holder jeg på med nok en bestefarstrøye, til Johannes denne gangen. Holder på med arm nr to, men det går ganske smått fortiden, men jeg kommer nok i mål etterhvert.

Jeg har laget bestefarstrøyen fra Nøstebarn til Eugen og Aase Marie tidligere.

Ha en flott uke!