fredag 27. august 2010

hush, so quiet

Litt stille her på bloggen for tiden, men her hjemme er det ikke like rolig.
Har du lagt merke til alle katalogene som har kommet i postkassen i det siste. Stoff og Stil katalogen, Panduro og IKEA, for å nevne noen...

Sånt kan man bli en smule inspirert av og svigermor la dråpen som fikk det til å renne over når hun nevnte at ungene kunne trenge en pult hver... Akkurat det jeg har tenkt også!
Tja, med et lekerom overfyllt av titusenvis av leker (hva skal en, eller i dette tilfellet tre unger med SÅ mye leker?) og to digre klesskap er det ikke bare å sette inn et par pulter.
Da er det bare å flytte rundt på skap til rom som egentlig er fulle fra før, klær og leker til vi kanskje får plass til pulter.
Det å skulle fikse det ene rommet, spredte seg raskt til en dårlig utnytta skyvedørsgarderobe, via barnesoverom, de fleste andre rom i huset og en mengde sekker på søppelfyllinga.

Når man for første gang på 5 år har fått øye på både gulv og vegger på lekerommet kan det likegodt males i samme slengen.
Gikk jammen tom for maling også, så det må kjøpes inn i mer morgen.

Et skap er malt, et strøk igjen og en kjøpmansdisk som ble plassert et annet sted for å få plass til noe annet der den stod måtte også males for å passe inn. Et strøk igjen på den også.

Ellers er buksen til Aase Marie ferdig og trådene er festet og strikk satt i linningen -faktisk!
Bilde kommer når lille skolefrøken er hjemme og har tid til å stille som modell.

Hva i all verden skal jeg legge opp på pinnene i kveld...

Til uka skal det komme sol her østpå. Det skal bli godt, har neimen ikke sett den på et par uker!

Ha en flott helg!