tirsdag 15. mai 2012

Noe alle snakker om....

Været, selvsagt!

Særlig nå om dagen, når vi har hatt så mye vær og det at på til nærmer seg 17.mai.
Vi vil jo helst pynte oss på 17.mai, med det fineste vi har og de av oss som ikke har bunad går ofte i skjørt og pene sko.
17.mai 2011
Noen ganger er det ganske kaldt å stå der i nordavinden og iskalde regndråper, i våre tynne nylonstrømper og sommerskjørt mens vi venter på toget.

Når toget endelig kommer, så skal vi finne igjen barna våre i folkehavet. For det er jo sånn at på 17.mai er "alle" på samme sted og innen vi kommer hjem er vi gjerne blåfrossne med neglesprett.

Derfor er planen i år å kle seg etter været, om det så må bli tykk jakke, bukse og ullundertøy eller sommerskjørt og sandaler.
Alt blir fint med 17.mai sløyfe og flagg ikke sant?
Men nå er alle negative ting glemt for en stund, sjekk værmeldinga yr.no gir nå i kveld!
Denne stripen gjelder for Halden, men jeg håper solen stråler over hele landet til torsdag!

Og med solen blir hele dagen flott, ingen klager over noen ting og vi kan smile omkapp med sola hele dagen! Det blir kanskje ikke så varmt, men det gjør vel ingenting bare sola skinner!

Jeg er i rute til 17.mai.
Guttas dressbukser og jakker  og skjorter og slips henger ferdig presset og klare til bruk. Aase Maries kjole er klar. Sko prøvd, byttet eller kjøpt og ekstra sett tynne nylonstrømper kjøpt inn (de ryker alltid...) Flaggene strøkne og skal luftes i et lite tog i morgen allerede.
Vi har kostet og ryddet ute i gården, snart ferdig der og det er levelig inne i huset også.
Nå kan festen starte!

Ha en strålende kveld!